Magda Gessler w Kobiórze odwiedziła we wrześniu restaurację Feniks. Źle było wszystko, począwszy od wystroju, przez kuchnię po ... buty właściciela restauracji, 25-letniego Tomka.
Ale od czego robi się rewolucję. Magda Gessler wprowadziła do karty śląskie dania, nauczyła też ekipę robienia rolad. Nowością w lokalu jest krupnik z borowikami.
Lokal z nijakiego stał się przytulnym miejscem. Czarne kanapy zastąpiły stoliki i krzesła, a na ścianach pojawiły się motywy z kapustą. Wszystko utrzymane w kolorze modrym.
Po rewizycie Magda Gessler w Kobiórze, restauracji wydała ocenę dostateczną, ale z perspektywą na poprawę.
A jak wy oceniacie Modrą Pyzę. Czy Magda Gessler w Kobiórze zmieniła restaurację na lepsze?
Jak Disney wzbogacił przez lata swoje portfolio?
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?