Michał Scheffler, manager restauracji Penelopa, nie ukrywa, że Magda Gessler jest autorytetem dla wielu osób z branży. Dlatego postanowił ją zaprosić. - Chcieliśmy, aby pokazała i wytknęła nam nasze błędy. Z wielką uwagą wsłuchiwaliśmy się w jej rady i propozycje - przekonuje.
Czytaj też: Magda Gessler zrobi rewolucję w inowrocławskiej "Penelopie"
Przez cztery dni pani Magda zaglądała do garnków, patrzyła na ręce kucharzom, próbowała potraw, testowała umiejętności kelnerów, sprawdzała higienę. "Pomorskiej" zdradziła, że nie miała dużo pracy.
Czytaj więcej w materiale: Magda Gessler mieszała w inowrocławskich garach
Uwaga na Instagram - nowe oszustwo
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?