Podczas International Cooking Day 2018 hol główny Wyższa Szkoła Biznesu - National-Louis University wypełnił się po brzegi amatorami międzynarodowej kuchni i różnorodnych smaków. W tym roku można był spróbować m.in. ukraińskich sałatek, hiszpańskiej paelli, niemieckiego ciasta z szynką czy też południowoafrykańskich oraz tureckich deserów. Wszystkie te pyszności były dziełem studentów WSB oraz gości z programu Erasmus+. Podczas degustacji wystąpił zespół Sunflowers. Dochód z imprezy przekazany został na rehabilitację Przemka Jankosza, podopiecznego Stowarzyszenia Sursum Corda.
KONIECZNIE SPRAWDŹ:
FLESZ: Ceny paliw w górę. Diesel droższy od benzyny
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?