Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Nowy Sącz. International Cooking Day 2018. Studenci WSB-NLU gotowali dla chorego Przemka

Janusz Bobrek
Janusz Bobrek
WSB-NLU w Nowym Sączu
Po raz kolejny na Wyższej Szkole Biznesu w Nowym Sączu studenci obcokrajowcy przygotowali swoje narodowe potrawy, a dochód z akcji został przekazany na podopiecznego Stowarzyszenia Sursum Corda Przemka Jankosza.

Podczas International Cooking Day 2018 hol główny Wyższa Szkoła Biznesu - National-Louis University wypełnił się po brzegi amatorami międzynarodowej kuchni i różnorodnych smaków. W tym roku można był spróbować m.in. ukraińskich sałatek, hiszpańskiej paelli, niemieckiego ciasta z szynką czy też południowoafrykańskich oraz tureckich deserów. Wszystkie te pyszności były dziełem studentów WSB oraz gości z programu Erasmus+. Podczas degustacji wystąpił zespół Sunflowers. Dochód z imprezy przekazany został na rehabilitację Przemka Jankosza, podopiecznego Stowarzyszenia Sursum Corda.

KONIECZNIE SPRAWDŹ:

FLESZ: Ceny paliw w górę. Diesel droższy od benzyny

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wideo

Materiał oryginalny: Nowy Sącz. International Cooking Day 2018. Studenci WSB-NLU gotowali dla chorego Przemka - Gazeta Krakowska

Wróć na nowysacz.naszemiasto.pl Nasze Miasto