Wybierz region

Wybierz miasto

    Zgłoś komentarz do moderacji

    .odpwiedział tak jak myślałem...po prostubrakło domowego chleba i ratowali sie kupnym...dla państwa informacji z tego co sie dowiedziałem chleb tam jest wypiekany codziennie a sam procec wypieku trwa ok 4 godz gdyz ciasto musi opowiednio dojrzec do wypieku...co do bakłażanów nie wiem bo nie spróbowałem ale napewno nie były na zmiksowanych pomidorach gdyż sos pomidorowy jest zawsze przecierany a nie blendowany i jest bardzo dobry gdyż gotuje sie bardzo długo a nie raz widziałem marke jak przyjeżdżała dostawa i zapewniam ze nie jest to tania marka....co do linguine...jem bardzo czesto ale nie podane w folii tylko normalnie na tależu..są pyszne,a pomidorki są tylko do dekoracji i zawsze było i jest tyle dodawane...to niejest składnik dania na miłość boską!!!!tak samo jak truskawki....niech pani zrozumie że to są tylko ELEMENTY DEKORACYJNE...zanim był sezon na truskawki dawali pomarancze a ostanio widziałem winogrona i poziomki które są hodowane przy restauracji....tak jak i rucola bazylia szałwia....trzeba było zajrzec do namiotu bo jet otwrty i dostepny dla wszystkich....to ze rucola była nie domyta to błąd ale też świadczy o naturalnych i świeżych produktach używanych do gotowania....tyle mam do powiedzenia w tej kwesti....jedzenie macie naprawde smaczne,zdolnych i przemiłych młodych kucharzy....naprawde jeszcze nie spotkałem się z taką przyjazną klientowi ekipą kuchni...

    KOD

    Polecamy!