MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na patelni rozgrzej olej. Podziel mięso na trzy porcje -...
fot. Katarzyna Puczyńska

Gulasz wieprzowy z fasolką. To pomysł nie tylko na obiad. Jak zrobić miękki gulasz wieprzowy? Oto 3 niezawodne zasady

Gulasz wieprzowy z fasolką szparagową. Krok 4

Na patelni rozgrzej olej. Podziel mięso na trzy porcje - obsmaż je przez kilka minut po jednej porcji i przekładaj do garnka. Obsmaż tak całe mięso.

Zobacz również

Grzegorz Rak w bibliotece w Starachowicach. Zobacz zdjęcia ze spotkania z autorem

NOWE
Grzegorz Rak w bibliotece w Starachowicach. Zobacz zdjęcia ze spotkania z autorem

Dni Jędrzejowa 2024. Piknik Marsjański i pokazy nie z tej ziemi [FOTO]

NOWE
Dni Jędrzejowa 2024. Piknik Marsjański i pokazy nie z tej ziemi [FOTO]

Polecamy

Szybkie ciasto cytrynowe z borówkami. Wilgotne i rozpływające się w ustach

HIT DNIA
Szybkie ciasto cytrynowe z borówkami. Wilgotne i rozpływające się w ustach

Nałóż tyle kremu z filtrem, żeby uniknąć oparzeń słonecznych i raka. Zobacz filmik

Nałóż tyle kremu z filtrem, żeby uniknąć oparzeń słonecznych i raka. Zobacz filmik

Pożywna zupa „dziad z babą". Pyszna i łatwa do zrobienia

Pożywna zupa „dziad z babą". Pyszna i łatwa do zrobienia