MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Grzyby w occie, jak i te kiszone, to ich postać gotowa do...
fot. Sergii Baibak/Getty Images

Jakie grzyby można suszyć, a jakie marynować, mrozić i kisić? Zobacz, jak łatwo zrobić przetwory z grzybów na zimę. Podajemy przepisy i rady

Grzyby w occie, jak i te kiszone, to ich postać gotowa do spożycia. W przypadku mrożonych i suszonych konieczna jest jednak ich obróbka przed jedzeniem – chyba, że używamy sproszkowanych jako przyprawy.

Zobacz również

Cezary Grenda nowym I wiceburmistrzem Krotoszyna

Cezary Grenda nowym I wiceburmistrzem Krotoszyna

GIF wydał decyzję: zakaz wprowadzenia - Palifren Long (21.05)

GIF wydał decyzję: zakaz wprowadzenia - Palifren Long (21.05)

Polecamy

Obierasz ogórki w ten sposób? Sprawdź, czy popełniasz popularny błąd

Obierasz ogórki w ten sposób? Sprawdź, czy popełniasz popularny błąd

Magiczny napój na wzdęcia podczas upałów. Masz go w swojej kuchni

Magiczny napój na wzdęcia podczas upałów. Masz go w swojej kuchni

Nowe połączenie nad morze. Skąd dojedziesz pociągiem do nadbałtyckich kurortów?

Nowe połączenie nad morze. Skąd dojedziesz pociągiem do nadbałtyckich kurortów?