Będzie można zatem skosztować dań z dziczyzny, grzybów i ryb. I tak będzie można spróbować m.in. polędwiczki z dzika na placuszkach z cukini z sosem kurkowym, gęś pieczoną na sposób staropolski serwowaną z kluskami oraz duszoną czerwoną kapustą czy pierożki staropolskie z soczewicą.
W restauracji znalazł się specjalnie zaaranżowany bufet, w którym będą serwowane przygotowane na tę okazję powidła, dżemy i staropolskie nalewki.
Festiwal "Jesienne smaki" potrwa do końca listopada. W tym czasie lokal będzie czynny od godz.12 do ostatniego gościa. Dla odwiedzających organizatorzy festiwalu przygotowali rabaty na wszystkie zamówienia.
echodnia.eu Świętokrzyskie tulipany
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?