Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce...
fot. Katarzyny Puczyńska

Ekspresowe paszteciki z ciasta francuskiego. Idealne do czerwonego barszczu. Sprawdzony przepis na paszteciki z pieczarkami i mięsem

Paszteciki z ciasta francuskiego. Krok 3

Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce lub bardzo drobno pokrój. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż posiekaną w kostkę cebulkę i pieczarki. Dodaj mięso, wlej ok. pół szklanki wody lub bulionu i chwilę podsmaż.

Zobacz również

Otwarcie sezonu motocyklowego w Pelplinie. Integracja, występy, konkursy i zabawa

Otwarcie sezonu motocyklowego w Pelplinie. Integracja, występy, konkursy i zabawa

40. Bieg im. Winanda Osińskiego w Szczecinku za nami! Tłumy na starcie [ZDJĘCIA]

40. Bieg im. Winanda Osińskiego w Szczecinku za nami! Tłumy na starcie [ZDJĘCIA]

Polecamy

Biedronka obniży ceny, aby sprzedać więcej. Spółka mówi też o wojnie z Lidlem

Biedronka obniży ceny, aby sprzedać więcej. Spółka mówi też o wojnie z Lidlem

Tajniki sukcesu w nauce - jak przygotować się do egzaminów

Tajniki sukcesu w nauce - jak przygotować się do egzaminów

Przegląd marca w Bielsku-Białej, Przegląd prasy z Bielsku-Białej w marcu

Przegląd marca w Bielsku-Białej, Przegląd prasy z Bielsku-Białej w marcu