MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 4
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Składniki:1,2 kg podgrzybków,  2 cebule, 4 marchewki, 1...
fot. Fot. Restauracja Wirtuozeria

Szefowie kuchni polecają potrawy grzybowe. W sam raz na szczyt grzybobrania

Poleca Artur Korzeniowski, szef kuchni Restauracji Wirtuozeria w Bielsku-Białej

Składniki:1,2 kg podgrzybków, 2 cebule, 4 marchewki, 1 seler, 1 pietruszka, masło, pieprz, sól, tymianek, Sposób przygotowania: Z pokrojonych warzyw należy ugotować wywar. W trakcie gotowania należy go dosolić. Osobno na maśle smażymy podgrzybki, do których dodajemy cebulkę pokrojoną w kosteczkę. Przesmażone grzyby i cebulkę dodajemy do przecedzonego wywaru i doprawiamy odrobiną pieprzu oraz tymianku. Zupę można podawać z makaronem i ziemniakami.

Zobacz również

Kto miałby szanse pokonać Trumpa w wyborach prezydenckich? Zaskakujący wynik sondażu

Kto miałby szanse pokonać Trumpa w wyborach prezydenckich? Zaskakujący wynik sondażu

Liderzy naszej grupy poskromieni. Obrońca bohaterem Turcji. Szaleństwo w Lipsku

Liderzy naszej grupy poskromieni. Obrońca bohaterem Turcji. Szaleństwo w Lipsku

Polecamy

9 wskazówek, jak ochłodzić psa w gorący dzień. Stosuje je, a twój pupil będzie zdrowy

O TYM SIĘ MÓWI
9 wskazówek, jak ochłodzić psa w gorący dzień. Stosuje je, a twój pupil będzie zdrowy

Masz raka i co dalej? Skorzystaj z darmowej pomocy

Masz raka i co dalej? Skorzystaj z darmowej pomocy

Sernik na zimno z jagodami i galaretką. Najlepsze ciasto na rodzinne spotkania latem

Sernik na zimno z jagodami i galaretką. Najlepsze ciasto na rodzinne spotkania latem